Over Auspicium

Frietjhof Globe 3Auspicium is opgericht in 1997 door Frietjhof Croon en houdt zich bezig met coaching en begeleiding van professionals, teams en organisaties om veranderingen te realiseren. Hiervoor werken we samen met een aantal gerenommeerde partners op dit gebied (o.a. Organisults en Helanus).

Auspicium werkt met deze ondernemers en professionals samen aan het bereiken van een sterke resultaatgerichtheid en aan het creëren van topteams. Om tot een optimaal resultaat te komen, moet er sprake zijn van een balans tussen leren, genieten en presteren, zowel in werk als in privé. Thema’s zijn onder meer hoe om te gaan met een grote werk- en prestatiedruk, persoonlijke ontwikkeling, teams en doorlopende vernieuwing en verandering.

Waar komt onze naam vandaan? Onder auspiciën van: onder bescherming, leiding van, georganiseerd door.

Auspicium (“waarneming van vogels”) is in de eigenlijke betekenis van het woord het waarnemen van door vogels gegeven voortekenen.

In het oude Rome werden de vluchtpatronen en het schreeuwen van vogels waargenomen door augures om daarmee de toekomst te voorspellen. Dit was het zogenaamde waarnemen van de auspicia.

Bij organisatie- en teamontwikkeling kijken wij naar het gedrag en de communicatie tussen teams en teamleden. Wij gaan niet zo ver dat wij op basis van onze waarnemingen de toekomst van een organisatie of team gaan voorspellen. Wel kunnen wij op basis van onze jarenlange ervaring in organisaties en teams deze waarnemingen inzetten om hiermee samen een andere, betere toekomst te creëren voor de teams en organisaties waarbinnen wij actief zijn. Dit zal uiteindelijk leiden tot betere resultaten, meer energie en meer (werk)plezier.

Auspicium logo

Reageren is niet mogelijk