Being in Balance

Frietjhof Croon is onlangs gecertificeerd als Being in Balance® coach. Geavanceerde technologie inzetten tijdens face-to-face coaching is nu dus mogelijk!

De methodiek is mede gebaseerd op meer dan 40 jaar ruimtevaart onderzoek dat nu rechtstreeks beschikbaar komt voor het coachen en tot nu toe uniek is in Nederland. Being in Balance® richt zich met zeer geavanceerde technologie, via een body-mind scan van maximaal 10 minuten waarin 90 miljard stresspunten worden gemeten,  snel op de kern van de zaak. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld waar je in balans bent en waar niet. Via gerichte coaching brengen we je na de scan naar je volgende niveau van vitaliteit en prestaties.

Het grootste voordeel: we komen in het gesprek zeer snel en heel nauwkeurig tot de kern: de essentie van je coachingsvraag en je uitdaging. Stressreductie, bevordering van vitaliteit, performance optimalisatie en (her)vinden van persoonlijke missie/doel zijn enkele voorbeelden.

Welke organisaties passen Being in Balance toe?

Organisaties als Microsoft, ASML, Conclusion, AZ en PSV (eredivisie voetbal), Eureko/Achmea, Randstad, VDS Training Consultants, Nyenrode Business Universiteit en vele anderen passen Being in Balance® Coaching toe voor hun professionals.

Gertjan Verbeek, voormalig hoofdtrainer van AZ: In mei 2013 won AZ voor de vierde keer in haar historie de KNVB beker. Het was 31 jaar geleden dat ze deze voor het laatst wonnen. Being in Balance diende voor het versterken van de ‘Mental Power’ van de selectie. Kijk hier voor nog meer testimonials.

Maar uiteraard is deze nieuwe technologie ook bijzonder goed geschikt voor face-to-face coaching. Het is verbluffend om de resultaten te ervaren.

Voor meer informatie, kijk hier.

Reageren is niet mogelijk